Hola Car Rent

Autoverhuur

  • Development

  • Grafisch Ontwerp

  • Webdesign

Hola Car Rent is de oplossing voor wie gemakkelijk en betrouwbaar een auto wil huren in Malaga. Onze doelstelling bij het ontwerpen van de website? Een website creëren die betrouwbaarheid uitstraalt en zoveel mogelijk reservaties binnenhaalt. Onze doelstelling wat betreft development? Voor de klant een systeem uitbouwen waarmee hij gemakkelijk zijn wagenpark kan beheren en met een minimum aan moeite kortingen en acties kan integreren.

Bezoek website

Een betrouwbare website die bezoekers geruststelt

Op de website benadrukken we de troeven van Hola Car Rent en gaven we de uitstekende Facebook recensies een prominente plaats op de homepage. Zo stellen we bezoekers gerust en kiezen ze voor Hola Car Rent en niet voor een concurrent. Ook over de huisstijl is goed nagedacht, de kleur blauw straalt namelijk rust en vertrouwen uit.

De autoverhuursector is een erg concurrentiële branche. Up-to-date blijven is hier dus extra belangrijk. We houden vernieuwingen nauwlettend in het oog en brengen steeds verbeteringen aan. Zo werd de website recent gemoderniseerd. We maakten hem nog toegankelijker en duidelijker, zodat Hola Car Rent steeds de nummer 1 van zijn sector blijft. Mission Accomplished! 

Een inventief online reserveringssysteem

Prominent op de website staat het online reserveringssysteem. Onze developer deed waar hij in uitblinkt en kwam met een systeem op de proppen waarbij klanten snel en eenvoudig kunnen aangeven wanneer ze een auto nodig hebben. En Hola Car Rent? Die kunnen hun wagenpark moeiteloos beheren en kortingen en acties integreren zonder een uitgebreide technische kennis. Mission accomplished, part 2.