Shopping Stadsfeestzaal

Shopping center

  • Development

  • Grafisch Ontwerp

  • Webdesign

De feestzaal van de Antwerpenaar kent een rijke geschiedenis sinds haar initiĆ«le voltooiing in 1907. In december 2000 vernielt een zware brand zowat de hele stadsfeestzaal en in 2004 start Multi Development met de heropbouw. De werken zullen zo’n 4 jaar in beslag nemen waarvan bijvoorbeeld 1,5 jaar precisiewerk; het aanbrengen van bladgoud op talloze ornamenten in de historische zaal. Naast verschillende praktische voordelen is het vooral de bedoeling dat Shopping Stadsfeestzaal iets is waar de Antwerpenaren trots op kunnen zijn. Bij dergelijke trekpleister hoort ook een website die indruk maakt.

Bezoek website

Gebruiksvriendelijkheid shops

Naast een trekpleister is Shopping Stadsfeestzaal een organisatie die ten dienste staat van haar klanten, de shops. De website diende dan ook een module te krijgen waar op een gebruiksvriendelijke manier alle nuttige informatie gevonden en geraadpleegd kan worden over de shops. Op de overzichtspagina kunnen grondplannen geconsulteerd worden en er kan gefilterd worden op verdiep of categorie. Op de shop-pagina krijgt men de juiste locatie, een korte omschrijving en een impressie via slideshow van de shop te zien.

Dit alles te beheren via het Wordpress CMS waar op een gebruiksvriendelijke en snelle manier alle content gewijzigd kan worden. Voor Shopping Stadsfeestzaal werd Wordpress naar voor geschoven als het ideale CMS voor dit type website.

Integratie wedstrijden

Via een op maat geschreven module in het Wordpress CMS heeft Shopping Stadsfeestzaal de mogelijkheid om zelf wedstrijdpagina's te lanceren. Deze pagina's kunnen op een gebruiksvriendelijke manier gepersonaliseerd worden qua kleuren, banners, formulieren en zelfs het type antwoord op de wedstrijdvragen, bijvoorbeeld multiple-choice, radiobuttons en invulvelden.