Shopping Stadsfeestzaal

Shopping Stadsfeestzaal

WebdesignWordPress

De Stadsfeestzaal, wie kent het niet? Een pracht van een gebouw met een rijke geschiedenis. Het brengt tal van kledingwinkels, eetgelegenheden en supermarkten samen onder één dak waar beleving centraal staat.

In het kort:

  • Volledig nieuwe website (incl. rebranding)
  • Dynamische floorplan
  • MailChimp integratie

Bezoek website

“Webit luistert naar de klant en zal er alles aan doen om te voldoen aan uw specifieke noden. Uitstekende samenwerking met Stadsfeestzaal om een geheel nieuwe website te brengen die klasse en grandeur uitstraalt. Keep up the good work!”

Bram Vermeulen – Marketing Manager

De kracht van goede beelden

Bij Shopping Stadsfeestzaal staat beleving centraal. Dankzij het statige gebouw biedt het een adembenemende setting om te vertoeven. Een communicatiemiddel zoals je website moet die sfeer natuurlijk één-op-één overbrengen op bezoekers. Bij Shopping Stadsfeestzaal was het daarom duidelijk: goede beelden zijn van essentieel belang voor een goede website.

Duidelijkheid is key

De combinatie van duidelijke beelden èn korte boodschappen maken dat een gebruiker razendsnel vindt wat hij zoekt. Dat is uiterst belangrijk aangezien de gemiddelde bezoeker helemaal niet de tijd neemt om rustig al je content door te nemen. Vindt hij niet wat hij zoekt? Je website wordt sneller gesloten dan je denkt. Duidelijkheid is key.

Elke winkel zijn eigen plek

Shopping Stadsfeestzaal huisvest een 30-tal bedrijven in haar gebouwen. Deze bedrijven zijn het uithangbord en verdienen dus een prominente plek op de website. Dat doen we op verschillende manieren.

1. Interactief floorplan

Meer dan 30 winkels in één ruimte: dan is een floorplan geen overbodig luxe. We integreerden een interactieve kaart waarop elke winkel apart wordt aangeduid. Er kan – uiteraard – ook doorgeklikt worden naar de winkels in kwestie. Zo ben je helemaal gewapend voor een dagje shoppen!

2. Overzichtspagina

Elke winkel komt in het overzicht te staan met een aantrekkelijke foto en natuurlijk de nodige tags. Deze vormen de basis van een handige zoekfunctie, zodat – en we vallen in herhaling – de bezoeker meteen vindt wat hij zoekt.

3. Een dedicated pagina per winkel

Elke winkel krijgt een eigen pagina waarop winkel-specifieke informatie gedeeld kan worden. Een korte beschrijving, openingsuren en contactinformatie mogen natuurlijk niet ontbreken.

“Beeldmateriaal is meer dan ooit belangrijk. Het maakt of kraakt het design.”

Webit

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!