NYBO.IO

NYBO.IO

DrukwerkE-mail communicatieGrafischLogo & BrandingWebdesignWordPress

Weten hoeveel stroom je zonnepanelen opwekken, je energieverbruik feilloos monitoren en heel wat tips om te besparen op je energiefactuur scoren? Met de app van Nybo.io kan het. Zowat elke app heeft ook een website nodig om de troeven in de kijker te zetten en downloads te stimuleren. Iets waar we bij Webit graag onze energie voor aanwenden.

Troeven uitspelen, downloads stimuleren

Nybo.io heeft heel wat fijne features en die spelen we op de website stuk voor stuk uit. In een fraai jasje en met de focus op de win voor de gebruiker. Een heldere vormgeving en call to actions stimuleren het downloaden, terwijl je als bezoeker heel wat informatie krijgt. Een handige FAQ beantwoordt bovendien de meest gestelde vragen. Kortom, een compacte en visueel aantrekkelijke site, die potentiële klanten van de app moeiteloos over de streep trekt. 

Heel wat details

Grote schermen en duidelijke screenshots brengen de app tot leven en doen de bezoeker verlangen naar meer. Elke functie die in de app voorzien is, wordt uitgelicht en in detail besproken. Zo weet je als bezoeker meteen wat deze app allemaal kan en worden er tal van redenen aangehaald om deze app te bestellen. Iets wat in de praktijk aardig blijkt te lukken. 

Een FAQ met SEO in het achterhoofd

Een FAQ is mooi om de klantendienst te ontlasten en de meest gestelde vragen te beantwoorden, maar ook op het vlak van SEO biedt deze sectie een grote meerwaarde. Het vormt een dankbare manier om heel wat zoekwoorden in de teksten te verwerken, waardoor een mooie positie binnen de zoekmachines binnen handbereik komt. Trouwens ook de voorziene blog draagt hier een steentje aan bij. Iets wat klanten en Google weten te waarderen! 

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!