Kijzer

Dakwerken

  • Development

  • Grafisch Ontwerp

  • Online Marketing

  • Webdesign

Kijzer is een vaste waarde in dakwerken. Kijzer is er voor iedereen, dus creëerden we ook een website, een huisstijl en advertenties voor iedereen.

Bezoek website

Rechttoe, rechtaan

Wie een dakwerker zoekt, vindt die liefst zo snel mogelijk. Daarom zorgden we voor een website die zichzelf uitwijst en vooral elke bezoeker meteen brengt naar wat die zoekt. Rechttoe, rechtaan was steeds de hoofdgedachte. 

(K)ijzersterke uitstraling

Ons grafisch ontwerptalent mocht zich nog eens volledig uitleven voor Kijzer. Van business cards tot offerteformulieren, werfpanelen en Facebookcovers: de herkenbare huisstijl die we ontworpen werd overal doorgetrokken. Zo kan Kijzer altijd op een professionele uitstraling rekenen.

Wie googelt, die vindt

Na het webdesign en het grafisch ontwerp was het tijd voor nog maar een ding: leads, leads en nog eens leads! Zoals altijd houden we bij het bouwen van de website en het schrijven van de inhoud rekening met SEO. Kijzer scoort hoog in google, daarmee was onze eerste doelstelling bereikt. Tweede punt op de agenda waren online advertenties. Via doordachte AdWords-campagnes die we blijvend optimaliseren, maken we de doelstellingen van Kijzer waar. En daar stopt het niet bij, want naast SEO en SEA stuurden we ook nog eens prachtige mailings uit.

CRM integratie

Het beste van het hele lead generation verhaal? Dankzij de integratie van het CRM-softwarepakket Zoho wordt elke lead automatisch toegevoegd aan Kijzers klantendatabase. Handig en enorm tijdbesparend! Wat wil je nog meer?