Maserati Antwerpen

Maserati Antwerpen

WebdesignWordPress

Maserati Antwerpen is officiële verdeler van Maserati voor de provincies Antwerpen en Limburg. Ze streven naar een unieke, persoonlijke en kwaliteitsvolle dienstverlening. U kan bij hen dus steeds rekenen op een warme en persoonlijke verwelkoming.

  • Beleving en ervaring voorop
  • Grote beelden
  • Volledig op maat

Ademt klasse

De auto’s van Maserati stralen klasse en luxe uit, natuurlijk moest de website dit ook uitstralen. Door gebruik te maken van mooie grote foto’s wordt de beleving van het merk moeiteloos doorgetrokken. Zo bestaat de homepagina uit verschillende grote beelden om deze sfeer op te halen. Je kan hier ook makkelijk het aanbod vinden en meer informatie krijgen per model.

Alle informatie op een plaats

Elk model wordt uitvoerig besproken. Door te werken met een dynamisch grid, komt alle informatie aan bod en stoort de hoeveelheid aan informatie niet. Het grid wordt wel telkens ondersteund door mooie grote afbeeldingen.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!