Buonsenso

Buonsenso

Software koppelingen (API)WebshopWordPress

Sinds 1969 voert Buonsenso exclusieve Italiaanse wijnen en specialiteiten van hoge kwaliteit in. Deze distribueren ze over heel België. De kwaliteit en authenticiteit wil Buonsenso doortrekken in hun digitale aanwezigheid. Dit aan de hand van een webshop èn website.

  • Website mèt webshop
  • API (software) koppelingen
  • Volledig op maat gemaakt

“Fantastisch team om mee samen te werken. Snelle response, technisch bekwaam en veel goede smaak. De ontwikkeling en lancering van onze webshop is vlekkeloos verlopen en is nu, na een jaar, een groot succes bij onze klanten. Toppers!!”

Mark Schrooten

Véél producten = véél gedoe? Nope!

Buonsenso is distributeur over heel België en heeft een aanzienlijk aantal overheerlijke producten in haar assortiment. Natuurlijk moeten al die producten ook ergens beheerd worden. Toen Buonsenso bij ons kwam aankloppen, maakten ze reeds gebruik van Winbooks, een boekhoud- en beheersoftware.

Duizenden producten één voor één invoeren in de webshop, de prijzen up-to-date houden, een mooie afbeelding voorzien, enz. was uiteraard geen optie. Bestaande oplossingen waren niet toereikend en vaak zeer beperkend.

Koppeling met ERP pakket

Precies om die reden besloten we zèlf een webshop te bouwen met een automatische synchronisatie met Winbooks. Voordelen?

  • Producten op één plek beheren
  • Prijzen zijn altijd correct
  • Geplaatste bestellingen worden automatisch verwerkt (facturatie, afhandeling,..)
  • De webshop functioneert volledig autonoom, geen input nodig

Gebruiksgemak voorop

Buonsenso’s doelgroep zijn voornamelijk professionelen uit de horeca-sector. Heb jij ooit al iemand uit die sector met veel tijd geweten? Net daarom zorgden we voor kleine, doch slimme features die zeer snelle bestellingen mogelijk maken.

Denk aan een “favorieten”-knopje, waar je producten die je vaak besteld voor je restaurant onder kan plaatsen. Of denk aan een “bestel opnieuw”-knop, waarmee je in één klik een bestelling opnieuw kan plaatsen.

Aparte log-in voor vertegenwoordigers

Naast vaste klanten, die zelf hun bestellingen doorgeven via de webshop, heeft Buonsenso ook enkele vertegenwoordigers op de baan. Deze vertegenwoordigers moeten in staat zijn om bestellingen te plaatsen voor hun klanten. Dit zorgt voor een extra “layer” in de webshop, die trouwens ook naadloos werd geïntegreerd met Winbooks.

Van voicemail naar webshop

Toen Buonsenso kwam aankloppen, werd de huidige werkwijze uit de doeken gedaan. Veel klanten hadden er de gewoonte van gemaakt om hun bestellingen door te bellen via voicemail. Daar moest uiteraard een einde aan komen. Dankzij de webshop kunnen klanten nu 24/7 bestellingen doorgeven en hoeft Buonsenso geen 3x te luisteren voor ze alles hebben genoteerd. Enof ze blij zijn.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!