De Reetzweters

De Reetzweters

WebdesignWordPress

De Reetzweters is een lokale fietsclub uit Reet. Ahaa, vandaar de naam! 😉
Naast het sportieve aspect, dragen ze het sociale aspect van hun fietsclub hoog in het vaandel. Hun website zien ze als een verlengstuk van hun fietsclub waar communicatie centraal staat.

In het kort:

  • Dynamische website
  • Agenda module
  • Inschrijvingsmodule voor leden
  • Blog

Communicatie met een grote C

Interactieve communicatie was voor De Reetzweters een belangrijke reden waarom ze op zoek gingen naar een nieuwe website. De club heeft jaarlijks enkele vaste evenementen die ze graag in de kijker willen zetten. Daarnaast zijn er tijdens het seizoen wekelijks enkele ritten voorzien. Per rit is het de bedoeling dat leden zich inschrijven, zodat de organisatie weet hoeveel leden aanwezig zullen zijn.

Een online inschrijvingsmodule is daarom een must. Naast het feit dat het organisatorisch makkelijk is voor de organisatie om te weten hoeveel leden er aanwezig zullen zijn, kunnen leden ook van elkaar zien wie er voor welk evenement is ingeschreven.

Ledenwerving gaat vanzelf

Als club is het natuurlijk belangrijk om de goede sfeer, leuke activiteiten,.. in de verf te zetten. De Reetzweters zijn daarom perfect zelf in staat om fotoalbums aan de website toe te voegen. Zo kunnen toekomstige leden de sfeer alvast opsnuiven via de website, terwijl bestaande leden er een mooie herinnering aan hebben.

Via de website is het uiteraard ook mogelijk om lid te worden, waardoor het hele proces volledig digitaal kan verlopen.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!