The Brow Doctor

The Brow Doctor

Logo & BrandingWebdesignWordPress

Wenkbrauwen, wimpers of permanente make-up? The Brow Doctor. Jou doen stralen, daar draait het bij dit salon om en daar hoort uiteraard een website bij die even hard ‘shined’. Wij gingen aan de slag voor deze specialist in wenkbrauwbehandelingen en kwamen met een juweeltje van een website op de proppen.

Wat hebben wij precies gedaan?

De website werd niet enkel grafisch onder handen genomen, we zorgden ook voor een helder overzicht van de aangeboden diensten/behandelingen én laten hun expertise op het vlak van wenkbrauwen ruimschoots aan bod komen. Heel wat voorbeelden sieren de site, waardoor mensen aangezet worden om hun eigen gelaat onder handen te laten nemen.

De navigatie werd eenvoudig gehouden, waardoor bezoekers snel de gewenste informatie vinden. Via de voorziene buttons kan er makkelijk extra informatie aangevraagd worden of een afspraak ingepland worden. Een afspraak maken wordt zo een fluitje van een cent en het neemt de dames heel wat werk en telefoontjes uit handen.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!