Bubo Content

Bubo Content

WebapplicatiesWebdesignWordPress

Video is belangrijker dan ooit en dat is exact waar Bubo Content zich in gespecialiseerd heeft. Krachtige, professionele en betaalbare video’s met een verhaal. Michel en Frederik maakten al honderden video’s en dat mag geweten zijn. Nood aan een testimonial, bedrijfsvideo, aftermovie of andere opname? Reken maar op Bubo Content. In geen tijd heb je exact die overtuigende video die je wil. 

Wat hebben wij precies gedaan?

Voor Bubo Content maakten we een professionele en gebruiksvriendelijke website. De openingsvideo toont meteen aan waar het bedrijf voor staat. Hun diensten, missie en portfolio worden glashelder overgebracht en heel wat voorbeelden trekken de bezoekers over de streep. Tel daar nog een heldere structuur en heel wat call-to-actions bij op en je weet meteen dat deze website heel wat leads genereert.

Elke specialisatie tot in de details uitgelicht

Elk type video kreeg een eigen, bijzonder gedetailleerde landingspagina. Zo weet de potentiële klant meteen wat ze kunnen verwachten. Strategisch geplaatste CTA’s stimuleren het opnemen van contact, terwijl een handige calculatietool bezoekers toelaat zelf een eerste prijsberekening te maken. Zo wordt de mensen van Bubo Content heel wat werk uit handen genomen.

Zelf je offerte maken

Op basis van hun wensen en noden kunnen klanten zelf een prijsberekening maken op de website. Zonder addertjes en glashelder. Gaan ze akkoord met de offerte, dan kan er online een voorschot betaald worden. Een datum prikken en de opname wordt ingepland. Achterliggend wordt deze datum geblokkeerd in de agenda van Bubo Content en meteen ook de post-productieperiode vastgelegd. Een volledig geautomatiseerd proces waarmee Michel en Frederik heel wat tijd winnen.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!