De Vierkante Paal

De Vierkante Paal

WebapplicatiesWebdesignWordPress

Dé favoriete hobby van heel wat Vlamingen? Praten over voetbal! De website van De Vierkante Paal is een informatieve website over de oudste voetbalclub van het land: Royal Antwerp FC. Een site boordevol analyses, nieuws en zelfs een heuse podcast. Zo wordt op de hoogte blijven over je favoriete club, wel heel gemakkelijk. Een must visit voor elke supporter van rood en wit. 

Wat hebben wij precies gedaan?

Bij Webit ontwikkelden we een dynamische en informatieve website die logisch is ingedeeld en makkelijk te consulteren valt. Alle nieuws wordt overzichtelijk gepresenteerd zodat de Antwerpfan snel vindt waar hij/zij naar op zoek is. 

Een aparte sectie voor het betalend aanbod 

We voorzagen ook een aparte sectie met betalende premium content. Abonnees vinden hier nog heel wat meer informatie en krijgen toegang tot de volledige speelkalender en meer. Ook de volledige registratie en financiële afwikkeling werd door ons op poten gezet. 

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!