RESET Coach

RESET Coach

WebapplicatiesWebdesignWordPress

RESET is het merk van powervrouw Jennifer Cnops. Bij haar kan je terecht voor coaching, workshops en groepslessen. Sinds kort hebben we samen met haar een online programma ontwikkeld toegespitst op mommies (to be). Het 9-weken lange programma focust op het creëeren van nieuwe gezonde gewoontes adhv voedings- en bewegingscoaching.

In het kort:

  • Prachtige website met alle diensten
  • Webapplicatie met verschillende programma’s
  • Online betalingsmodule

“Super service en super team om mee samen te werken! Heel blij met zowel de website voor mijn zaak als de webapplicatie!”

Jennifer Cnops

Expertise in een mooi jasje

RESET biedt heel wat diensten aan. Naast 1-op-1 coaching, workshops, groeplessen, het online programma heeft Jennifer ook nog eens 2 boeken geschreven. Al deze informatie moest uiteraard mooi en overzichtelijk vertaald worden in een website.

RESET 2.0

Naast alle activiteiten die RESET reeds aanbood, had Jennifer een nieuw plan: een online programma dat kersverse mommies handvaten biedt om zonder dieet een fit en gezonde levensstijl te behalen. Het programma werd in samenwerking met Jennifer volledig op maat ontworpen, om aan de specifieke noden te kunnen voldoen.

Een programma op maat

Van zodra mensen inschrijven op het programma, start het programma waarin er wekelijks nieuwe recepten, challenges, oefeningen en opvolging werd voorzien. Op die manier leer je tijdens deze 9 weken nieuwe gewoontes, die makkelijk vol te houden zijn. Neem je de gold versie van het programma? Dan krijg je er nog privébegeleiding bovenop!

Rewards

Nieuwe gewoontes aanleren gaat niet vanzelf. Het programma zou niet van Jennifer zijn als het niet vol energie zat. Heb je het doel van de week bereikt? Daar mag je fier op zijn! We vertaalde de nodige energie in leuke graphics en animatie om het programma nog vlotter te doorlopen.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!