Damkliniek

Damkliniek

DrukwerkWebdesignWordPress

De Damkliniek is een moderne praktijk waar medische en esthetische behandelingen uitgevoerd worden. Het is een multidisciplinair centrum waar zowel plastische chirurgie, injectables en lasertherapie worden uitgevoerd.

In het kort:

  • Dynamische website
  • Uitgebreide diensten
  • Blog module

Het oog wil ook wat

Voor de Damkliniek was het vooral van belang dat de website er mooi zou uitzien en dat de diensten in een oogopslag duidelijk zichtbaar zijn. Met dit in het achterhoofd zijn we aan de slag gegaan. Dat bezoekers geen websites lezen is al lang geweten. Ze willen zo snel mogelijk de informatie vinden waarvoor ze gekomen zijn. Om die reden hebben we de diensten prominent gemaakt. De rest van de informatie blijft makkelijk bereikbaar via het menu.

Focus op het aanbod

Bij deze website is het belangrijk dat alle diensten duidelijk te onderscheiden zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen om elke dienst een eigen kleur te geven en deze overheen heel de website door te trekken. Zo krijgt elke dienst een eigen identiteit die makkelijk te onderscheiden is.

Make it complete

Voor de Damkliniek mochten er natuurlijk ook geen visitekaartjes ontbreken. Om de diensten ook hier duidelijk te onderscheiden zijn we terug aan de slag gegaan met de verschillende kleuren voor de verschillende diensten. Hieronder kan je het resultaat bekijken.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!