RESET GYM

RESET GYM

WebapplicatiesWebdesign

Fit en gezond worden met de hulp van een app? Reken maar dat het kan, dat bewijst Jennifer Cnops dag na dag. Kracht, cardio, yoga en pilates worden gecombineerd tot een persoonlijke workout op maat, die je via de uiterst gebruiksvriendelijke app, makkelijk thuis kunt uitvoeren. Op deze toegankelijke manier wordt sporten voor iedereen haalbaar en vormt het geen opgave, maar is het pure fun. En reken maar dat Jennifer je nog net dat beetje extra pusht.

“Super service en super team om mee samen te werken! Heel blij met zowel de website voor mijn zaak als de webapplicatie!”

Jennifer Cnops

Wat hebben wij precies gedaan?

Voor Reset Gym – onderdeel van Reset Coach – realiseerden we een complete, op maat gebouwde webapplicatie die makkelijk sporten mogelijk maakt. De gebruiksvriendelijke toepassing bevat heel wat workouts in verschillende categorieën en zit boordevol gamification, zodat sporters elke keer opnieuw gemotiveerd terugkeren. Bovendien is het instellen van doelstellingen een fluitje van een cent. Trainingen op maat worden automatisch gesuggereerd, de workouts vallen makkelijk in te plannen en de ingebouwde activity tracker volgt naadloos op welke trainingen er al zijn uitgevoerd en wat de resultaten zijn.

Makkelijk te installeren, snel in gebruik

De app kan gedownload worden via de website van Reset Coach en is subscription based. We zorgden ervoor dat Jennifer de abonnementen makkelijk te beheren en op te volgen vallen. Bovendien maakten we er een PWA (progressive web app) van, waardoor je als klant het icoon makkelijk tussen de andere apps op je smartphone of tablet kunt zetten. Ideaal om snel je training te starten en een extra trigger om aan het sporten te gaan.

Verschillende abonnementen combineren

Met de webapp van Reset Gym waren we niet aan ons proefstuk toe, eerder ontwikkelen we voor Jennifer al de Meal Guide. Beide vallen trouwens te combineren in één app, waardoor voeding en beweging samensmelten en niet van app geswitcht moet worden. Waarom zou je het moeilijker maken?

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!