Ergens Onderweg

Ergens Onderweg

Logo & BrandingWebdesignWordPress

Stressvrij, filevrij èn ecologisch op vakantie gaan? Dat kan! Ergens Onderweg maakt het haar missie om treinreizen aan te bieden over heel Europa.

In het kort:

  • Huisstijl & logo
  • Blog module
  • Online aanvraag
  • MailChimp integratie

Helder en snel

Mensen vergelijken graag, zeker voor als het over een reis gaat. Een handig overzicht met de nodige filters en duidelijke overzichten dringt zich dus op. Daarbij de mogelijkheid om alvast wat sfeerfoto’s te doorbladeren, mooi toch?

Beleving en Story Telling

We voorzagen veel ruimte voor story telling. Want zeg nu zelf: een reisbestemming? Daar moet je verliefd op zijn nog voor je vertrekt.

Aan de hand van reisverhalen, klantenervaringen en beeldmateriaal worden potentiële reizigers warm gemaakt voor hun volgende reis.

Branding

Een huisstijl is zowat het visitekaartje die potentiële klanten als eerste te zien krijgen. Je logo en bijgevolg alle bijhorende communicatiedragers zijn best herkenbaar.

Een goed doordachte huisstijl helpt daarbij. Voor Ergens Onderweg voorzagen we naast een huisstijl en logo ook cadeaubonnen en Word templates voor brochures.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!