Eetexpert

Eetexpert

WebapplicatiesWordPress

Eetexpert is een kenniscentrum voor eet- en gewichtsproblemen. Het is eigenlijk een verzamelpunt voor informatie voor zowel professionals die rond deze problematiek werken als personen die er zelf mee te maken hebben. De uitdaging bij dergelijke websites is de enorme hoeveelheid informatie op een heldere manier te brengen.

In het kort:

  • Informatieve website
  • Agenda met inschrijvingsmodule
  • Uitgebreide database met professionals
  • Automatische Mailchimp integratie (nieuwsbrieven)

Even uitzoomen

Wanneer we een website met veel informatie ontwikkelen, moet er vooraf even stilgestaan worden bij het type content dat op de website zal komen te staan. Daarom is het altijd even belangrijk om vooraf even uit te zoomen: welke informatie hebben we? Wat is belangrijk? Wat is er minder belangrijk?

Deze analyse is zeer kostbaar, aangezien het de basis vormt van de structuur van de website. Aangezien we steeds op maat werken, bouwen wij de website op in functie van de content en niet omgekeerd.

Databank met materialen

Als kenniscentrum is het natuurlijk belangrijk dat je de materialen die je aanbiedt op een duidelijke manier kan brengen. Bij Eetexpert is er erg veel materiaal dat ze ter beschikking stellen. Om die reden zorgden we voor een krachtige filter zodat elke bezoeker snel de benodigde materialen kan vinden.

Content afschermen met een login

Eetexpert heeft bepaalde content die ze enkel voor abonnees ter beschikking stellen. Hiervoor heb je als abonnee een account nodig, dat je makkelijk kan aanmaken via de website. De beheerders bij Eetexpert kunnen elke aanvraag vervolgens behandelen via het WordPress CMS. Van zodra een gebruiker goedgekeurd wordt, krijgt hij de nodige notificaties.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!