Antwerpse Fluisteraar

Antwerpse Fluisteraar

WebapplicatiesWordPress

’t eilandje en het MAS zijn onlosmakelijk verbonden. Maar in de schaduw van het MAS vind je nog een pareltje, namelijk De Antwerpse Fluisteraar. Het project van kunstenares Daisy Boman vult ’t Eilandje met positiviteit en complimentjes. Samen met ThisPlays2 brachten we De Antwerpse Fluisteraar ook digitaal tot leven.

In het kort:

  • Webapplicatie op maat
  • Complimentjes sturen naar je geliefde
  • Eigen bericht inspreken

Hij fluistert wat jij wil

Complimentjes geven is niet altijd even makkelijk. Om wat inspiratie te krijgen, heeft de Antwerpse Fluisteraar het je makkelijk gemaakt door alvast wat mogelijke complimentjes op te sommen. Spreek je liever zelf een complimentje in? Dat kan ook!

Het verhaal

Zo’n prachtig concept verdient natuurlijk veel aandacht. De website biedt nieuwsgierige bezoekers dan ook de nodige informatie om ze te triggeren om ook eens een kijkje in het echt te nemen.

Dashboard

Om in het oog te houden hoe genereus bezoekers zijn met hun complimentjes, ontwierpen we een compact dashboard waarin alle nuttige informatie verzameld werd.

Zo kan je zien wat de top 3 complimentjes zijn, hoeveel complimentjes verstuurd zijn en kunnen er natuurlijk nieuwe complimenten toegevoegd worden. Te veel complimentjes? Dat bestaat natuurlijk niet!

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!