Finca de la Pansa

Finca de la Pansa

GrafischLogo & BrandingWebdesignWordPress

Heerlijk tot rust komen onder de Spaanse zon? Dat doe je in Finca de la Pansa in Benissa. Een geweldige Bed & Breakfast, uitgebaat door Kristien en Steven. Om hun prachtige verblijf in the picture te zetten, was er nood aan een 3-talige website die de locatie eer aan doet en mensen zin doet krijgen om te boeken. Een website die authenticiteit moest uitstralen, alle nodige informatie verschaffen en boeken makkelijk maken. Mission accomplished!

Fraaie up-to-date beelden

De geïntegreerde Instagramfeed zorgt ervoor dat de beelden op de website steeds actueel blijven. De website werd licht gehouden om de zorgeloze vakantie vibe over te brengen. Mooie, grote beelden onderstrepen de pracht en de uitstraling van de B&B en doen bezoekers meteen dromen van meer. 

De typische ronde bogen van het logo werden verwerkt in het design van de site. Een stijlvolle knipoog die voor de nodige herkenbaarheid zorgt, perfect passend bij het historische karakter van deze charmante finca.

Makkelijk boeken

Om het boekingsproces zo makkelijk mogelijk te maken werd er een koppeling gelegd met een boekingsmodule. Op die manier krijgen bezoekers meteen de vrije periodes te zien, de prijzen en dit per kamer. Boeken met een druk op de knop, terwijl er geen menselijk ingrijpen meer nodig is: het kan.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!