Meal Guide - RESET

Meal Guide - RESET

WebapplicatiesWebdesign

Onderneemster Jennifer Cnops van Reset Coach breidt met haar Meal Guide haar assortiment binnen de lifestyle-/ voeding-/ sportsector uit. Met Meal Guide maakt ze het haalbaar om snelle, gezonde èn originele gerechten te maken.

Meal Guide is een all-in-one app met oa. boeiende content, wekelijkse challenges en een handig menu-overzicht.

In het kort:

  • Uitgebreide webapplicatie
  • Subscription based
  • PWA (Progressive Web App)

“Super service en super team om mee samen te werken! Heel blij met zowel de website voor mijn zaak als de webapplicatie!”

Jennifer Cnops

UX = 🙌

Recepten kiezen, weekplanning maken, shopping lijstjes raadplegen.. het moet allemaal vooruit gaan. Reden temeer om een zeer gestroomlijnde user experience te voorzien.

Vooraf een grondige analyse maken van de verschillende user journeys is dan ook key.

PWA = ⚡️

Voor Meal Guide ontwikkelden we een PWA. Zo’n PWA – of Progressive Web App – zorgt ervoor dat je een echte app-ervaring krijgt met je webapplicatie.

Een PWA gedraagt zich als elke andere native app op je smartphone: een apart app icoon, full screen èn geen browser functies. Het beste van al: een PWA werkt op elk besturingssysteem, of het nu iOS of Android is.

Mobile first

Dat mobiel gebruik sùper belangrijk is, moet al lang niet meer gezegd worden. Het is dan ook belangrijk om meer dan een flauw afkooksel te voorzien van de desktop versie. Voor Meal Guide zijn we gestart vanuit de gedachte dat zeker 90% van de gebruikers àlles mobiel zouden doen.

Dat verandert uiteraard de denkwijze en dus ook de user journeys die je voorziet. Nogmaals: preparation is key!

“Vooraf grondig de verschillende user journeys uitwerken is key. Het maakt een wereld van verschil voor je gebruikers.”

Webit

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!