Groevy

Groevy

WebapplicatiesWebdesign

Groevy is een gloednieuwe muziekdienst die zich toespitst op retail. Aan de hand van een straf algoritme is Groevy in staat om muziek op maat van elke klant te voorzien. Het algoritme krijgt verschillende parameters waarmee het aan de slag kan. Met al deze input stelt het algoritme dagelijks een unieke playlist samen, helemaal op maat van de klant.

In het kort:

  • Muziekdienst op maat
  • Reclamespots voor winkels
  • Automatische start-stop functie
  • Uptime monitor
  • Offline audiospelers (IOT)

Niet zomaar een muziekdienst

Groevy is niet de zoveelste muziekdienst. Het is specifiek ontwikkeld voor de retail sector. Zij hebben vaak specifieke noden om de sfeer en het koopgedrag in hun winkel te sturen. Aan de hand van zeer specifieke input (type bedrijf, je doelgroep, tijdsgeest,..) maakt het algoritme bij aanmaak van een account alvast een tijdelijke playlist aan.

Daarna wordt het bedrijf gecontacteerd door de muziekexpert die het algoritme verder voedt met nuttige informatie na een gesprek met de klant.

Reclamespotjes afspelen

Een gevelsteen kiezen zonder hem in verschillende hoeken te zien? Dat kan niet! Om het product ook online volledig tot in detail te laten bekijken werd een 360° product viewer geïntegreerd. Bezoekers kunnen zo elke steen tot in het detail bekijken.

Winkels waarin Groevy speelt kunnen ook makkelijk reclamespotjes (bv. acties, producten in reclame) tussen de muziek afspelen. Ze bepalen zelf de frequentie via hun account, zodat ze volledige controle hebben over wat er wanneer afspeelt.

Altijd paraat

De muziekexperts van Groevy staan altijd klaar om hun klanten te voorzien met raad en daad. Om dit nog makkelijker te doen verlopen integreerden we een live chat. Deze software stelt Groevy in staat om op één centrale plek alle support vragen te bundelen en te beantwoorden.

Monitor

Groevy is een sterk groeiende muziekdienst. Om alles in goede banen te leiden ontwikkelden we een monitor waarop ze elke player in het veld kunnen monitoren. Op basis van een piekfijn uitgewerkt controlemechanisme wordt elke speler op die manier in de gaten gehouden. Als er problemen zijn, weet Groevy dat meteen.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!