WM Rivierenland

WM Rivierenland

WebdesignWordPress

Woonmaatschappij Rivierenland is een overheidsorganisatie die instaat voor de sociale huisvesting in de regio Willebroek-Mechelen.

Wij bundelden de relevante informatie, tekenden een logisch traject van interesse over aanvraag tot nazorg uit, en stopten al deze input in een fris grafisch jasje.

Wat hebben wij precies gedaan?

Na het verzamelen van info en het in kaart brengen van de klantreis, tekenden we een moderne en gebruiksvriendelijke website uit voor Woonland. Een informatieve site die niet verveelt, maar wel op een overzichtelijke manier de nodige info verschaft over deze sociale huisvestingsmaatschappij. Logisch ingedeeld en super compleet.

Voor elke situatie een antwoord

Door al in het begin van de website de bezoeker bij de hand te nemen en door het aanbod te gidsen, vinden mensen snel de info die ze zoeken. Heel wat informatie wordt op een overzichtelijke manier overgebracht. Iedereen vindt snel de antwoorden waar hij/zij naar op zoek is.

Behapbaar en to the point

Frisse kleuren, highlights en een duidelijk menu: het zijn de basisingrediënten van deze website. Een massa informatie is vindbaar, maar op geen enkel moment is de website overweldigend of onduidelijk. Een handige FAQ en downloadbare documenten maken de website nog praktischer.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!