ARBIN SAFETY PRODUCTS

ARBIN SAFETY PRODUCTS

DrukwerkE-mail communicatieGrafischLogo & BrandingWebdesignWebshopWordPress

Een technisch product als de adembescherming van Arbin Safety Products in de markt zetten? Een kolfje je naar onze hand. Een informatieve, maar toch aantrekkelijke webshop op maat werd ontwikkeld voor deze toonaangevende Nederlandse specialist met een ruim aanbod.

Het gamma optimaal tonen

Adembescherming kent heel wat facetten en een grondige uitleg is dan ook belangrijk. Alle kenmerken en specificaties zijn terug te vinden op de site, maar ook een 360° productpresentatie werd voorzien. Zo kan het gamma tot in het kleinste detail bekeken worden. Een onmiskenbare troef, waardoor de producten perfect vanop afstand besteld kunnen worden. Uiteraard werd ook de technische fiche toegevoegd, zodat klanten in een oogopslag alle belangrijke informatie kunnen consulteren. 

Meerverkoop door slimme suggesties

Door het tonen van extra toebehoren en gerelateerde producten wordt een mooie meerverkoop gerealiseerd. Een extra aankoop wordt gefaciliteerd, waardoor het meermaals voorkomt dat bijkomende producten in het winkelmandje belanden. 

Reviews die voor de nodige zekerheid zorgen

Tevreden klanten die hun verhaal doen, zorgen voor bijkomende zekerheid en trekken nieuwkomers over de streep. Deze vorm van ‘social proof’ kreeg dan ook een prominent plekje op de webshop. Een nee, dat legt de klant geen windeieren, de verkoop kreeg immers een stevige boost. Exact de reden waarvoor we het doen! 

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!