Chapewerken.be

Chapewerken.be

Webapplicaties

Offertes maken vergt een heleboel tijd. Hoe mooi zou het zijn als je leads hun eigen offerte zouden kunnen maken? Dat kan!

Je tijd als ondernemer is schaars. Naast het uitvoeren van je core-business komt er nog een heleboel rompslomp bij. Offertes maken is één van de vele essentiële taken die ook nog eens enorm veel tijd kost. Maar niet alleen de tijd van een ondernemer is schaars. Ook consumenten wachten niet graag, al zeker niet op hun offerte. Wij ontwikkelden dè oplossing.

In het kort:

  • Webapplicatie op maat
  • Publieke offerte tool
  • Offerte in 2 minuten

Offerte op maat zo in je mailbox

Chapewerken.be biedt haar leads een volledig automatisch offerte-proces aan: aan de hand van enkele vragen maak je namelijk je eigen offerte op. Achterliggend werden verschillende product-flows uitgewerkt die het mogelijk maken om een offerte volledig geautomatiseerd op te stellen, zonder enig manueel werk.

Da’s een snelle service voor de klant, en minder administratie voor jou, die zich nu beter kan focussen op het bieden van service. Uiteraard is het systeem uitgerust met de mogelijkheid om producten en prijzen aan te passen.

Het laatste duwtje in de rug

De snelheid van de offerte is één ding. Vertrouwen wek je pas echt met je realisaties. Die komen uitvoerig èn zeer visueel aan bod op de website.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!