Spreading Smiles

Spreading Smiles

WebapplicatiesWebdesign

Een evenement? Dat is pas geslaagd met de goedlachse barista’s van Spreading Smiles. Deze toppers fleuren elk feestje op met hun overheerlijke koffies en meer. Vanop hun Velopresso zorgen ze keer op keer voor schwung en beleving. Bonen malen wordt zo een gebeurtenis op zich. Een uniek concept verdient uiteraard ook een leuke website. Iets waar we bij Webit wel kaas van weten.

Zowel B2C als B2B engageren

We ontwikkelden een luchtige, informatieve, maar toch speelse website die het concept vat en vlot overbrengt op zowel de B2B- als B2C doelgroep. Beide zijn immers belangrijk voor de barista’s van Spreading Smiles. Een aantrekkelijke video waar de beleving vanaf spat als opener zet meteen de toon. Bondige teksten en levendige foto’s maken het verhaal compleet.

Focus op contacteren

De focus van de site? Die ligt duidelijk op zo snel mogelijk contact opnemen en/of boeken. Soms moet het niet complexer gemaakt worden. Conversie is key en een slim uitgedacht formulier vraagt heel wat informatie, zonder een struikelblok te vormen. Een project dat bij iedereen een ‘smile’ op het gelaat toverde.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!