Cantina Privata

Cantina Privata

Software koppelingen (API)WebdesignWebshop

Wijn is zoals reizen.

Een nieuwe regio ontdekken? Een specifieke druif uitproberen? Cantina Privata neemt je mee op reis door het zonnige Italië door verrassende wijnpakketten samen te stellen. Wij creëerden een intuïtieve en gebruiksvriendelijke webshop om deze wijnpakketten te verkopen.

In het kort:

  • Webshop
  • Mini-blog
  • Mailchimp integratie

“Fantastisch team om mee samen te werken. Snelle response, technisch bekwaam en veel goede smaak. De ontwikkeling en lancering van onze webshop is vlekkeloos verlopen en is nu, na een jaar, een groot succes bij onze klanten. Toppers!!”

Mark Schrooten

Een webshop is voor iedereen

Een webshop is niet enkel voor multinationals met grote budgetten. Doordat we onze webshops volledig op maat schrijven, kunnen we voor elk budget een oplossing aanbieden aangepast aan hun noden. Starten met een beperkte webshop en het organisch laten doorgroeien? Dat kan!

Dat is precies wat we voor Cantina Privata hebben verwezenlijkt. Ze startte met slechts een 10-tal producten en zonder alle toeters en bellen. Hierdoor waren we in staat de gebruikservaring zò puur te houden waardoor klanten in minder dan 2 minuten een bestelling kunnen plaatsen. Hoe handig is dat?!

Geweldig in zijn eenvoud

Om binnen de 2 minuten een bestelling te kunnen plaatsen, moet het hele aankoopproces kristalhelder zijn. Dit hebben we bereikt aan de hand van een helder stappenplan waardoor de klant in no-time zijn producten kan kopen.

Content is het nieuwe goud

Goede content op je website is vandaag minstens even belangrijk als een mooi design. Je wordt een bron van informatie, het vertrouwen bij bezoekers gaat omhoog èn je vindbaarheid in Google krijgt een boost.

Voor Cantina Privata integreerden we een simpele blog-module zodat ze deze zaken makkelijk zelf kunnen voorzien. Wat wil je nog meer?

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!