Nikola Brussels

Nikola Brussels

WebdesignWebshopWordPress

Elektrisch rijden is booming. Nikola Brussels speelt in op de sterk toegenomen vraag en specialiseert zich in de verkoop van tweedehands Tesla’s.

In het kort:

  • Webshop (WooCommerce)
  • Instagram-feed integratie
  • MailChimp API
  • Google Reviews

“Na jaren lang te sukkelen met een ander bedrijf zijn we eindelijk terecht gekomen bij een zeer bekwaam professioneel team Webit.

Het verschil kon niet groter zijn, geweldige opvolging, snelle feedback en een top afwerking. Zo hoort het te zijn! Top team, zowel Ruben als Joke zijn de twee toppers waarmee wij hebben mogen samenwerken.”

Johnathan wong – Co-founder

Style matters

Tesla situeert zich (voornamelijk) in het high-end segment van elektrische wagens. Het bedrijf zet heel hard in op beleving rond haar merk. Ook kopers van een tweedehands Tesla verwachten dat high-end gevoel.

WooCommerce webshop

Naast het online reserveren van je Tesla (ook met crypto currency!), kunnen klanten services en producten online bestellen bij Nikola Brussels.

Informatie centraliseren

Waar mogelijk proberen we processen te automatiseren of te vergemakkelijken. Alle informatie rond een wagen wordt standaard op de website geplaatst. Waarom dan niet meteen mogelijk maken om een infofiche en verkoopsfiche te genereren in PDF vanuit de website? Weer wat tijd bespaard!

“Weten wat je doelgroep is, dat is goud waard.”

Webit

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!