Tymple Greens

Tymple Greens

WebdesignWordPress

Tymple Greens is een opmerkelijk nieuwbouwproject bestaande uit appartementen, studio’s, winkelruimtes en een kantoorruimte. Ondergronds zorgt een parking voor de verbinding tussen de twee bouwblokken terwijl ze bovengronds gelinkt zijn door een prachtige groene binnentuin.

  • Gebruiksvriendelijke website
  • Aanbod integratie
  • Volledig op maat gemaak

“Van begin tot einde is de samenwerking met Webit een verademing! Zeer intuïtief vanaf de briefing. Een echte partner die meedenkt, snel begrijpt wat belangrijk is voor jou als klant en een goede vakkennis heeft om je te ondersteunen. Top!”

Cathy Devreker

Vastgoed doet dromen

De vastgoedsector verkoopt dromen. Er wordt vaak (bij projectontwikkeling) een product verkocht zonder dat het op dat moment tastbaar is. Dat maakt het des te belangrijker om een goede sales strategie te hebben en mensen te inspireren met hoe het eindresultaat er zal uitzien, want zeg nu eerlijk: een bouwput en een vlotte babbel alleen verkoopt niet zo handig!

Plannen = winnen

Storytelling is zeer belangrijk om je bezoekers te triggeren. Eens dat gelukt is, is het uiteraard van belang om de bezoeker te voeden met de relevante content. In dit geval zijn heldere plannen van cruciaal belang: in het voorbeeld hieronder wordt elke appartement waarop je klikt apart uitgelicht. Zo zie je meteen hoe groot jouw toekomstige woning zal zijn: handig toch?

Laatste duwtje in de rug: storytelling

De aankoop van vastgoed is vaak geen puur rationele beslissing. Mensen kopen vaak op gevoel: “Is het een leuke buurt? Is er een station in de buurt?..” Die laatste twijfels neem je uiteraard best helemaal weg met een beschrijving van de buurt en leuke sfeerbeelden.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!