Terug

Sereni - Online uitvaart

Webapplicaties

Sereni verenigt een uitgebreid netwerk van uitvaartondernemers over heel Vlaanderen. Het biedt een totaaloplossing voor de uitvaartsector met de focus op ontzorgen van zowel de uitvaartplanner als de familie van de overledene. Met onze op maat gemaakte applicatie werkten wij mee aan het innovatieve ecosysteem van Sereni.

In het kort:

  • Uitvaart online regelen
  • Real-time prijsberekening
  • Integratie betalingsmodule
  • Softwarekoppelingen op maat

Een frisse wind door de uitvaartsector

Sereni is de frisse wind die door de uitvaartsector waait. Met een eigentijdse en innovatieve aanpak, biedt het een straf netwerk van uitvaartplanners aan zijn klanten. Het creëerde een ecosysteem waar families van A tot Z het afscheid en alles wat daarbij komt kijken kunnen regelen op één centrale plek.

5 simpele stappen
Aan de hand van een zorgvuldig samengesteld stappenplan, stelt de bezoeker stap voor stap het ideale afscheid samen voor zijn geliefde. Net omdat elk afscheid uniek is, is het van groot belang dat het programma erg flexibel is. Dat is precies waarop de webapplicatie is voorzien: gebruikers kunnen het afscheid volledig naar hun hand zetten. Later nog iets wijzigen? Dat is geen probleem!

Real-time kostenberekening
Bij elke stap die de gebruiker doorloopt, krijgt hij een geschatte kostprijs te zien. Op die manier ziet hij bij iedere keuze die hij maakt wat de invloed is op de kostprijs van het afscheid.

Heldere communicatie

Nadat de gebruiker de configuratie afrond, krijgt hij een overzicht van al zijn keuzes en de geschatte uitvaartkosten in een PDF via mail. Elke configuratie kan op elk moment aangepast worden, zodat het wordt wat de familie ervan verlangt.

Van zodra de configuratie wordt afgerond, wordt de gebruiker in contact gebracht met de door hem gekozen uitvaartplanner uit het Sereni-netwerk.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!