Onafhankelijk adviesplatform

Onafhankelijk adviesplatform

Software koppelingen (API)WebapplicatiesWebdesign

De juiste energieleverancier kiezen, is geen gemakkelijke opdracht. We willen uiteraard het meest gunstige energietarief, maar soms zien we door de bomen het bos niet meer. Onafhankelijk Adviesplatform helpt daarom particulieren en bedrijven in hun zoektocht door energieleveranciers gratis en vrijblijvend te vergelijken. Kies je hierna voor een andere leverancier, dan regelt OAP de volledige overstap zelfs van A tot Z. Klanten van Onafhankelijk Adviesplatform maken dus steeds zorgeloos en kosteloos de overstap naar een beter energietarief.

“Webit weet hoe ze een professionele website moeten bouwen. Zeer tevreden van hun ondersteuning en kennis. Aan te raden!”

Andy De Bondt – Managing Director

Wat hebben wij precies gedaan?

Om hun dienstverlening nog verder te verbeteren, wilde Onafhankelijk Adviesplatform een online vergelijker lanceren. Klanten zouden zo zelf hun huidige tarief kunnen vergelijken op een snelle, gebruiksvriendelijke manier. Als kers op de taart, moest ook de overstap online geregeld kunnen worden.

Dit was een flinke uitdaging. We zorgden er dus niet alleen voor zorgen dat de unieke input van elke gebruiker gematcht kon worden met het actuele aanbod aan energietarieven, maar ook dat dit hele proces gebruiksvriendelijk en intuïtief aanvoelt.

Hoe werkt deze tool?

Een gebruiker kan op basis van zijn of haar huidige verbruik energietarieven vergelijken, of in enkele stappen een simulatie laten uitvoeren als het verbruik niet gekend is. Deze informatie wordt verzameld en wordt vervolgens via een API-connectie van Salesdock razendsnel vergeleken met actuele energietarieven.

Na een berekening van de tarieven wordt de informatie via de API teruggestuurd, en ontvangt de gebruiker enkele voorstellen voor een nieuw energietarief. Gaat de klant akkoord? Dan wordt met één klik op de knop de volledige overstap geregeld. Snel, gemakkelijk, én gratis.

Advies van Victor

Onafhankelijk Adviesplatform draagt persoonlijk contact hoog in het vaandel. Daarom moest ook de tool menselijkheid uitstralen: daarvoor werd Victor in het leven geroepen.

Victor is een virtuele gids die de bezoeker doorheen het hele proces loodst. De grafische uitwerking van Victor werd aangeleverd, maar wij stemden de de huisstijl hier volledig op af en integreerden Victor op strategische punten in het vergelijkingsproces. Dit zorgt voor menselijkheid en neemt mogelijke verwarring bij de gebruiker weg.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!