RESET ACADEMY - Webdesign Webit
RESET ACADEMY

RESET ACADEMY

WebapplicatiesWebdesign

Voedzaam en gezond eten? Dat hoeft helemaal niet complex te zijn. De Reset Academy – onder leiding van Jennifer Cnops – schotelt je tal van online programma’s voor die gezond eten wel heel makkelijk maken. Hoe ze dat klaarspeelt? Met de fraai vormgegeven webapplicatie die we bij Webit voor haar academie hebben ontwikkeld. Zo kan iedereen van thuis uit aan de slag met gezonde voeding, zonder dieet. Logisch dat de applicatie van dag één een doorslaggevend succes was.

“Super service en super team om mee samen te werken! Heel blij met zowel de website voor mijn zaak als de webapplicatie!”

Jennifer Cnops

Wat hebben wij precies gedaan?

Voor Reset Academy ontwikkelden we een mooi vormgegeven webapplicatie met tal van online coaching programma’s op het vlak van gezonde voeding. Dit e-learning platform, met verschillende cursussen netjes opgedeeld in modules met waardevolle content, is gebaseerd op PWA-technologie. Hierdoor gedraagt de website zich als een native app. Bovendien kan er ook onmiddellijk online besteld en afgerekend worden. Super gebruiksvriendelijk dus voor de leden. Gedurende het hele traject kunnen deelnemers hun vooruitgang volgen, wat voor extra stimulans zorgt.

Een betaalbaar e-learning platform op maat

Er zijn heel wat standaard e-learning platformen op de markt, maar die zijn vaak duur en werken met een maandelijkse fee. Bij Webit ontwikkelden we een platform/app op maat. Een eenmalige investering, zonder addertjes, met enkel de gewenste functionaliteiten. Zo zijn ze bij de Reset Academy een stuk voordeliger af en hebben ze toch een perfect platform voor hun lessen.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!