Development

Web apps

Vaak zijn websites puur informatief met bijvoorbeeld een vermelding van de openingsuren, de producten en misschien een nieuwspagina of blog. Web apps gaan nog een stap verder: ze hebben een bepaalde functionaliteit. Denk bijvoorbeeld aan PC banking: je logt in en je kan bankzaken verrichten. Van zodra je een bepaalde functionaliteit in je website hebt, kan je spreken van een web app.

Automatiseren van een proces

Ben je het beu om bepaalde handelingen steeds opnieuw te doen? Web apps kunnen hiervoor een handige oplossing zijn. De mogelijkheden in een web app zijn eindeloos: alles wordt op maat voor uw project gemaakt. Dat zorgt ervoor dat een proces geautomatiseerd kan worden tot op het niveau zoals u het zelf zou doen. Het enige verschil is dat het proces uit handen is genomen, u wint dus kostbare tijd.

Koppeling met een softwarepakket

Wil je je contactformulier koppelen met een CRM-systeem? Wil je facturen meteen in een boekhoudpakket opslaan? Veel softwarepakketten bieden tegenwoordig de mogelijkheid om dit te integreren met je website. Handig en tijdbesparend!

Laravel, the next big thing

Voor web applicaties werken wij met het Laravel framework, het populairste opensource PHP framework van het moment. Je kan het framework zien als een stevige fundering waarop we uw applicatie bouwen. Het framework zorgt ervoor dat wij uw web applicatie snel, veilig en krachtig kunnen maken. Alles wat wij bouwen is tevens modulair opgebouwd, wat wil zeggen dat er later nog uitbreidingen en/of aanpassingen kunnen gebeuren.