Online Marketing

SEA

Met Search Engine Advertising kan je op een efficiënte manier met je advertentie hoog in de zoekresultaten verschijnen. Maar online adverteren biedt nog veel meer. Wat dacht je ervan om je merk in de kijker te zetten aan de hand van prachtige banners op de favoriete websites van je doelgroep?

Betaalbaar en gericht adverteren

SEA heeft heel wat voordelen en mogelijkheden. Je wil natuurlijk niet zomaar iedereen naar je website lokken, maar wel je doelgroep. Daarom is het heel belangrijk dat je de juiste zoekwoorden kiest om op te adverteren. Zo bereik je je potentiële klanten exact op het moment dat ze je nodig hebben. Daarnaast zijn er nog heel wat opties om gericht te adverteren. Zo kan je je advertenties targeten op locatie, interesses, een bepaald tijdstip enzovoort.

Online adverteren is ook erg kostenefficiënt. Je kan ervoor kiezen om pas te betalen als iemand op je advertentie klikt, of zelfs pas wanneer een lead een gewenste actie onderneemt op je website. In tegenstelling tot klassiek adverteren, betaal je dus niet voor de mensen die je advertentie zien zonder dat ze interesse hebben in je product of dienst. Daardoor bespaar je heel wat geld.

Steeds betere resultaten

Webit creëert campagnes die doen wat ze moeten doen, of het nu leads verzamelen is of verkopen stimuleren. Daarbij zorgen we voor een juiste targeting zodat je enkel betaalt voor relevante kliks of vertoningen.