Online Marketing

Content Marketing

Content marketing is marketing aan de hand van boeiende inhoud. Je biedt je doelgroep content aan waar ze echt iets aan hebben, zoals een goede blogpost. Zo trek je niet alleen nieuwe klanten aan, maar verzamel je ook kwaliteitsvolle leads en kan je verkopen stimuleren. Content marketing zorgt er bovendien voor dat je website hoog in Google staat en dat je die positie ook behoudt.

Als we over content spreken, hebben we het ook over zaken als je visie en je slogan. Al de woorden op je website moeten een aantrekkelijk geheel vormen. Ook bij het schrijven van een daadkrachtige missie helpen we je graag.

Content marketing op basis van keywords

Content schrijven doen we op basis van je keywords, de zoekwoorden waarop jij gevonden wil worden in Google. Zoekmachines zijn namelijk verzot op kwaliteitsvolle inhoud en belonen een interessant stuk tekst rond bepaalde keywords daarom met extra punten in de wedstrijd om hoog te verschijnen in de zoekresultaten. Daarnaast maken we er ook werk van regelmatig nieuwe inhoud te posten. Een website die up-to-date gehouden wordt, krijgt namelijk een betere plaats in de zoekresultaten dan een site waar weinig op gebeurt.

Een doordacht contentplan

Webit begeleidt jou bij het uitdenken van relevante content ideeën waarbij je de juiste doelgroep aantrekt. Een goed onderwerp bevindt zich op het kruispunt van enerzijds de interesses van je doelgroep en anderzijds de diensten die jouw bedrijf levert. Vervolgens is het essentieel om op juiste momenten te posten. Daarom stellen we een doordacht contentplan voor je op. Voor zowel de tekst als voor de implementatie van een blog kan je op ons rekenen.