Terug

5 AI-tools waar je zelf mee aan de slag kunt

5 januari 2024|Joke

Nee, om het begrip AI (Artificiële Intelligentie) kunnen we niet meer heen. AI heeft zijn voor- en tegenstanders en de discussies zijn eindeloos. Bij Webit omarmen we AI en ook jij kunt er heel fijne dingen mee doen om je content, manier van werken  en communicatie naar een hoger niveau te tillen. Wij geven je graag 5 tools mee waar je zelf mee aan de slag kunt en die meerwaarde scheppen voor je website, socials, video’s en meer. Doe er je voordeel mee. Loop je toch vast, weet dat wij voor je klaarstaan op het vlak van webdesign en digitale marketing.

1. DALL-E 2

We mogen hopen dat je al met ChatGPT hebt geëxperimenteerd, maar ook DALL-E verdient je aandacht. Deze tool komt ook uit de koker van OpenAI, maar in tegenstelling tot bij het broertje trek je er hier geen teksten uit, maar creëer je op basis van prompts geweldige afbeeldingen. Of je nu een levensechte foto wil of eerder een tekening, de mogelijkheden zijn immens. Hoe beter je prompts, hoe beter je afbeelding. Deze zijn vaak perfect bruikbaar voor je socials, op je website of in gelijk welke andere communicatie.

2. FIREFLIES

Geregeld in een video call en wil je wat er besproken wordt omzetten in praktisch bruikbare notities? Dan moet je zeker Fireflies eens proberen. Deze AI-tool valt perfect te integreren in Zoom, Teams, Google Meet en andere software. Deze tool neemt notities en zet de besproken ontwerpen op papier. Meer nog, Fireflies analyseert zelfs de conversatie en geeft inzichten in de dynamiek van het gesprek. Wees maar zeker dat je hierdoor betere beslissingen neemt en heel wat tijd wint.

3. SANEBOX

Loopt je mailbox geregeld over en krijg je heel wat ongewenste mail, maar stel je het ingrijpen steeds uit? Enter Sanebox! Deze AI-tool scant je inbox, snapt al snel met wie je geregeld communiceert, wat spam is en detecteert feilloos de nutteloze e-mails die je ontvangt. In een mum van tijd helpt deze tool je inbox  op te schonen en schoon te houden. Met handige tags houd je het overzicht en prioritaire mails krijg je netjes voorgeschoteld.

4. SYNTHESIA

In een handomdraai tekst omzetten in een fraaie explainer video? Met Synthesia speel je het klaar. Reken op een natuurlijke, door AI-gemaakte stem en aantrekkelijke avatars die je boodschap overbrengen. In geen tijd knutsel jij zonder ook maar enige ervaring een aantrekkelijke video in elkaar die je boodschap haarfijn overbrengt.

5. JASPER

Je social media kanalen van waardevolle en creatieve content voorzien? Daar helpt Jasper je graag een handje bij. Deze AI-tool helpt je razendsnel met het creëren van content. Van blogartikels en promotionele e-mails tot productbeschrijving en captions: Jasper schrijft het.

Laat ons AI in je website integreren

Zelf nog andere AI-tools waar je beroep op doet en waar je heel wat voordeel uit puurt? Laat het ons weten. Weet dat we ook bij Webit beroep doen op slimme technologie. Denk maar aan een slimme Ai-chatbot die de vragen van je bezoekers beantwoordt. Meer weten? Contacteer ons!

©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!