VSDP Architecten - Webdesign Webit
Terug

VSDP Architecten

WebdesignWordPress

VSDP Architecten streeft naar het creëren van hedendaagse, kwalitatieve en duurzame architectuur. Hierbij behoren zowel woningbouw (nieuwbouw en verbouwing), winkels en appartementsgebouwen tot hun portfolio.

In het kort:

  • Informatieve website
  • Realisaties module
  • Visuele tijdlijn

Focus op de projecten

Voor VSDP Architecten was het van groot belang dat hun projecten duidelijk naar voor kwamen. Vandaar dat ze opteerden voor een simpele beginpagina met de knop naar hun realisaties prominent aanwezig. Voor de realisaties hebben we vooral heel actief gewerkt met 3D-beelden van realisaties. We hebben er voor gekozen om met een grid te werken waarbij VSDP Architecten zelf kan kiezen welke afbeelding in de kijker kan komen te staan.

Tijdlijn – visuele flow van de projecten

Bij de realisaties grijpen we de kans om naast bestaande realisaties te tonen, ook meteen de flow van VSDP Architecten weer te geven. Dit hebben we gerealiseerd aan de hand van een visuele tijdlijn. Zo kan je elk project van begin tot einde volgen.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2021 – Met gebouwd, door ons!