Traiteur Magnus

Traiteur

  • Development

  • Grafisch Ontwerp

  • Webdesign

Traiteur Magnus is al vele jaren een begrip in en rond Antwerpen. Recepties, dinners, walking dinners, buffetten,… ze hebben alles in huis om jouw project uit te werken naar jouw specifieke wensen en thema’s. De opdracht was een website te bouwen die modern en dynamisch is, die de jonge, frisse approach gesteund op jaren ervaring uitstraalde.

Bezoek website

Marketing

Naast een dynamische uitstraling was het doel betere resultaten in Google om meer leads te genereren. Een grondige analyse van de gebruikte zoektermen in Google ging dan ook vooraf aan het bepalen van de boomstructuur van de website. Intelligent opgebouwde dienstenpagina's moeten leiden tot meer gericht zoekende bezoekers. Met behulp van Yoast SEO werden alle snippets (het stukje tekst dat verschijnt in Google wanneer u een zoekopdracht hebt uitgevoerd) herschreven en pagina's volledig SEO geoptimaliseerd. SEO is geen post om op te besparen. Een goede optimalisatie vraagt tijd en ambitie, maar is bepalend voor de resultaten van uw website en uw return on investment.

Mailchimp & Instagram integratie

Bij Traiteur Magnus beseffen ze dat in de hedendaagse economie, gastronomie nog meer dan andere, een sterke communicatie via verschillende kanalen nodig is. De website werd voorzien van een automatisch koppeling met Mailchimp (e-mailmarketing tool), er werden e-mailtemplates opgemaakt en een opleiding Mailchimp gegeven zodat de klant eenvoudig op regelmatige basis zelf nieuwsbrieven kan uitsturen.

De klant had reeds goed opgemerkt dat Instagram enorm in de lift zat en poste al op regelmatige basis leuke content. Dankzij de naadloze integratie van Instagram in de website kan deze content nog meer mensen bereiken en vinden nog meer bezoekers de weg naar de Instagram-pagina van Traiteur Magnus.