TG Vloerverwarming - Webdesign Webit
Terug

TG Vloerverwarming

WebapplicatiesWordPress

TG Vloerverwarming is gespecialiseerd in het leggen van vloerverwarming. Offertes opmaken is altijd een tijdrovende (manuele) bezigheid, terwijl in essentie telkens dezelfde berekening met enkele parameters doet. Dat moet slimmer aangepakt worden, dachten ze bij TG Vloerverwarming, waardoor ze die gewonnen tijd kunnen besteden aan wat echt telt: hun klanten.

In het kort:

  • Offerte tool: automatisch offertes genereren
  • Prijzen makkelijk zelf aanpasbaar
  • Automatisch vervoerskosten berekenen
  • Makkelijk in opvolging

10 vragen = 1 offerte, binnen 2 minuten

Het doel was dat geïnteresseerde bezoekers zelf een prijsberekening konden maken, op elk moment van de dag èn zonder werk voor TG Vloerverwarming zelf.
Zo gezegd, zo gedaan: we werkten een simpel stappenplan uit van 10 vragen. Een bezoeker vult deze vragen in en krijgt zo binnen enkele minuten een volwaardige offerte voorgeschoteld.

Automatisch offertes maken

Als een bezoeker deze 10 vragen heeft ingevuld, wordt er automatisch een offerte gegenereerd. Om extra variable kosten te vermijden voor de verplaatsingen van de installateurs integreerden we een systeem om de aantal kilometers die afgelegd zouden worden te berekenen en automatisch op te nemen in de offerte. Hierdoor wordt echt al het werk uit handen genomen wat betreft de offerte en heeft TG Vloerverwarming meer tijd voor dingen die er echt toe doen. Via de admin-pagina kan TG Vloerverwarming ook alle offerte en prijzen zelf beheren een aanpassen waar nodig.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2021 – Met gebouwd, door ons!