Online Marketing

Social Media Management

Aanwezigheid op social media is vandaag de dag onmisbaar voor een bedrijf. Het is namelijk niet ongewoon dat potentiële klanten jou eerst opzoeken op social media alvorens ze iets van jou kopen of contact met je opnemen. Maar voor welk medium ga je dan? Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn? Of een combinatie van verschillende kanalen? Zie jij soms door het bos van social mediakanalen de bomen niet meer? Webit gidst je door het uitgebreide aanbod en zoekt uit op welke kanalen jij efficiënt je doelgroep bereikt. Maar social media management gaat verder dan dat.

De juiste content op het juiste moment

Eens de juiste mediums voor jouw doelgroep zijn bepaald, denken we na over welke content voor jouw merk werkt. Daarnaast onderzoeken we ook welke tijdstippen ideaal zijn om je content te brengen en hoe vaak je het best post. Zo komen we uiteindelijk tot een overzichtelijk en volledig contentplan, volledig afgestemd op het kanaal in kwestie en met jouw doelstellingen in het achterhoofd.

Mond-tot-mondreclame

Een niet te vergeten voordeel van sociale media is bovendien dat je in het oog kan houden hoe er over je merk gesproken wordt. Webit begeleidt je bij het aanmoedigen van positieve en het vermijden van negatieve reacties op je sociale media. Dat is essentieel, want mond-tot-mondreclame gebeurt niet meer ’s morgens op de markt, maar heel de dag door op sociale media. Je trouwe klanten worden zo je beste verkopers.