Schoeller Allibert

Logistieke oplossingen

  • Development

  • Webdesign

Schoeller Allibert is dé marktleider wereldwijd op vlak van logistieke oplossingen. Plastieken bakken, containers, dozen… you name it. We lieten ons niet afleiden door de producten en dachten out of the box om een website en productcatalogus te ontwikkelen die er net zoals het bedrijf Schoeller Allibert met kop en schouders bovenuit steken.

Bezoek website

Hippe dozen

Logistieke producten saai? Als je de website van Schoeller Allibert bekijkt, denk je daar meteen anders over. We zijn erin geslaagd een website over paletten en containers een hip imago aan te meten, en daar zijn we best trots op!

Hun bestseller, de Maxilog-container, kreeg een eigen website. Zo geven we het topproduct de aandacht die het verdient. De site kreeg een prestigieuze look waarmee meteen duidelijk wordt gemaakt dat de Maxilog dé container is die je in huis moet halen.

Realtime stock =

realtime tijdswinst

Schoeller Allibert heeft een erg uitgebreid aanbod. We gingen de uitdaging aan om dat aanbod op een duidelijke manier weer te geven op de website en het voor Schoeller Allibert makkelijk te maken de stock te onderhouden.

Onze developer zorgde voor een koppeling tussen de website en het softwarepakket van Schoeller Allibert. Zo wordt de stock altijd in realtime up-to-date gehouden, wat natuurlijk erg tijdbesparend is. En de producten? Die staan op een duidelijke en visuele manier te shinen op de website!