Optimus Yachtbuilders

Yachtbuilding

  • Development

  • Grafisch Ontwerp

  • Webdesign

Optimus Yachtbuilders is gestart als een avontuur en doorgegroeid tot vooruitstrevende bouwer van het eerste Belgische zero-emission jacht. De lancering is voorzien in de loop van 2018. De opdracht van de klant, u raadt het nooit, een gepassioneerd zeiler, was duidelijk: het unieke gevoel, de emotie van zeilen overbrengen via de website. Time to set sail!

Bezoek website

Uniek Design & Uitwerking

Er werd gekozen voor een one-page-website die start met een video die naadloos loopt op de achtergrond. De video brengt sterk de emoties van het zeilen over met het zog, de vogels en de snelheid die het scherm beheersen. Voor het menu werd geopteerd voor minimalisme met een zogenaamd "hamburger-icoontje" dat vooral gekend is van op mobiele toestellen. Bij het raadplegen van de rest van de website reis je doorheen de pagina's van de website door naar onder te scrollen.

Facebook integratie

Optimus Yachtbuilders houdt haar volgers graag op de hoogte van ondermeer de vorderingen in de bouw van haar jacht. Het door haar hiervoor geprefereerde kanaal is Facebook. Om te vermijden dat content dubbel dient ingegeven te worden werd een integratie van Facebook gedaan in de nieuws-module. Op deze manier komen berichten nieuw geplaatst op Facebook automatisch op de website te staan in de juiste opmaak.