Mondzorg Lier - Webdesign Webit
Terug

Mondzorg Lier

Logo & BrandingWebdesignWordPress

Mondzorg Lier is een moderne tandartsenpraktijk waar kwaliteit, service en hygiëne centraal staan en waar elke patiënt welkom is. De praktijk bestaat uit een multi-gedisciplineerd team van professionals die inzetten op de meest verfijnde zorg die er te bieden is.

In het kort:

  • Informatieve website
  • Afspraak maken

Less is more

De wens van Mondzorg Lier: een duidelijke en cleane website met informatie en een formulier om afspraken te maken. Zo gevraag, zo gedaan. Mondzorg Lier kreeg een website even fris en clean als hun praktijk. Dankzij de slimme plaatsing van mooie beelden, hun troeven en een foto van het team weet je meteen dat je bij hen in goede handen bent.

Branding is key

Als kers op de taart mochten we voor Mondzorg Lier ook een fris en herkenbaar logo ontwerpen. Daarom hebben we natuurlijk als beeldmerk gekozen voor een tand. Ahja, want wat is er meer herkenbaar dan een tand als je aan een tandartsenpraktijk denkt? Deze tand gecombineerd met een frisse zachte kleur geeft toch het perfecte logo voor een tandartsenpraktijk.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2021 – Met gebouwd, door ons!