Metalced

Automobiele sector

  • Development

  • Grafisch Ontwerp

  • Online Marketing

  • Webdesign

Metalced is marktleider in werkplaatsinrichting voor garage, carrosserie en bandencentrale. Een vooruitstrevende KMO met een 15 jaar oude website die in slechte staat was. Naast de website werd de volledige on- en offline communicatie onder de loep genomen.

Bezoek website

Integratie WooCommerce

Een belangrijk doel was bezoekers zo veel mogelijk productinformatie van het uitgebreide gamma te kunnen laten consulteren via de website. Het idee bestond reeds om een webshop te starten, echter werd de markt hier nog niet rijp voor bevonden. Op ons advies werd de productcatalogus reeds opgebouwd in WooCommerce, een gebruiksvriendelijk webshop framework voor WordPress, om zo in de toekomst efficiënt te kunnen upgraden naar een webshop.

Mailing & Drukwerk Metalced

Een sterke traditie van brochures die meerdere malen per jaar uitgestuurd werden naar de doelgroep kreeg reeds in 2014 een grondige opfrisbeurt. Sindsdien nemen we de volledige opmaak tot het laten drukken van de brochures op ons. In een tijd waar er heviger dan ooit gevraagd wordt naar het aandacht van de consument is het niet evident om top of mind te blijven. Daarom volstaat het niet om enkele keren per jaar een brochure te sturen maar vul je dit best aan met communicatie die je op frequente tijdstippen kan doen. Hiervoor is e-mail een geschikt kanaal. Met behulp van Mailchimp sturen we ondertussen ook maandelijks nieuwsbrieven uit.

Gebruiksvriendelijke MegaMenu & Filter

Metalced.be is een erg uitgebreide website met veel producten en foto's van realisaties. In de wetenschap dat de gemiddelde bezoeker ongeduldig is en op zeer korte tijd dient te vinden waar hij naar op zoek is werd er geopteerd voor een MegaMenu. Dit is een grote dropdown-menu waarin afbeeldingen of iconen opgenomen zijn die representatief zijn voor elke categorie. Zo kan de bezoeker nog sneller navigeren. Bovendien geven de MegaMenu en filters zowel op desktop als mobiel een moderne touch aan de website.