MB Industrial Piping - Webdesign Webit
Terug

MB Industrial Piping

Logo & BrandingWebdesignWordPress

Op zoek naar een totaaloplossing voor piping-installaties? MB Industrial Piping (pre)fabriceren, monteren en onderhouden leidingsystemen in staal en roestvast staal (inox) voor de (petro)chemische, voedings- en gasindustrie.

In het kort:

  • Online branding
  • Informatieve website
  • Vacatures module

Een eerste indruk maak je maar één keer

MB Piping is als bedrijf door de jaren heen sterk gegroeid. Het is als onderneming ook erg belangrijk om je identiteit mee te laten groeien. Een logo is daar een belangrijk onderdeel van, aangezien dit vaak het eerste is wat mensen online van je onderneming te zien krijgen.

Dit was dan ook het eerste element van de branding die we onder handen namen. Het oude logo (links) werd vervangen door het nieuwe logo (rechts) met een speelse verwijzing naar wat het bedrijf doet.

De website kreeg ook een hele upgrade en werd voorzien van de nieuwste technologieën in plaats van de ‘oude Flash players’ die nu niet meer ingeladen worden (hallelujah). 🙂 De focus op de diensten was een must en daar hebben we dan op ingespeeld door de diensten bovenaan de beginpagina te tonen.

Focus op de realisaties

Voor je met een bedrijf wil samenwerken, wil je toch zeker weten waar je aan begint. Vandaar dat het in deze tijd niet meer weg te denken is om een greep uit je realisaties op je website te tonen. Daarom worden de belangrijkste projecten op de beginpagina van de website getoond bij MB Industrial Piping.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2021 – Met gebouwd, door ons!