Lyza Music

Muziekdienst

  • Development

  • Grafisch Ontwerp

  • Online Marketing

  • Webdesign

Lyza Music is een alle rechten inbegrepen muziekdienst voor elke slimme ondernemer. We ontwikkelden een website, een webapp én een mobiele app: allemaal even slim en ingenieus als de ondernemers voor wie ze bedoeld zijn.

Bezoek website

Ain’t no mountain high enough

Onze developer mocht zich nog eens van zijn meest veelzijdige kant laten zien. Naast een website, ontwikkelde hij namelijk ook een webapp en een mobiele app. Daarbij hield hij rekening met de verschillen tussen Windows, Mac OS, Android en iOS. Geen berg te hoog, geen rivier te breed, geen platform te moeilijk voor ons team!

Voorsprong op de concurrentie

Om Lyza Music op de kaart te zetten ontworpen we brochures, mails, business cards, banners en zelfs printadvertenties. Daarmee maakten we in een mum van tijd duidelijk waarom Lyza Music dé oplossing is voor elke ondernemer. Zelfs onze montage skills werden uit de kast gehaald, want op de website staat ook een video van onze hand te blinken. En de concurrentie? Die zong al snel een toontje lager.

Zo relaxed als een zondagmorgen

We streven ernaar dat klanten voortdurend met een brede glimlach op de website vertoeven. Daarom zorgden we ervoor dat ook de betaling even relaxed als een zondagmorgen werd. We maakten online betalen belachelijk eenvoudig door gebruik te maken van Ingenico. Om het de klant nog makkelijker te maken, zorgden we ook voor automatische facturatie. Gedaan met het handmatig opmaken van al die facturen.