Wat doen we?

Wij zijn Webit

Webit is een ijzersterk team met jonge, gedreven en professionele mensen. We creëren een plek waar we elkaar slimmer maken en motiveren om elke dag dat stapje verder te gaan. Deze ingrediënten zijn de basis van onze frisse web design cocktail.

We staan voor een pragmatische aanpak en draaien er niet omheen. Onze expertise inzetten in uw voordeel is ons doel.

Leer ons kennen Werken bij Webit

Uitgelicht project

 • Uitgelicht

  WM Rivierenland

  Webdesign

  WordPress

  Woonmaatschappij Rivierenland is een overheidsorganisatie die instaat voor de sociale huisvesting in de regio Willebroek-Mechelen.

  Wij bundelden de relevante informatie, tekenden een logisch traject van interesse over aanvraag tot nazorg uit, en stopten al deze input in een fris grafisch jasje.

Veelgestelde vragen

Hoe kan een web design bureau als Webit je helpen?

Wens je een webdesign op maat? Dan zit je goed bij ons als klant. Bij Webit zijn we immers thuis in webdevelopment en webdesign op maat. Wij denken met je mee en komen met voorstellen op maat op de proppen. Uiteraard kun je ook rekenen op heel wat waardevolle tips en best practices.

Tijdens het ontwerpen en ontwikkelen van je website werken we met verschillende feedback rondes, zodat jouw input optimaal in de website verwerkt wordt. Gedurende dit hele traject en ook daarna beschik je over een vaste contactpersoon, die steeds voor je klaarstaat en je webdesign traject vanbinnen en vanbuiten kent.

Bij het ontwikkelen van je website, omringen we ons met professionele partners om tot het beste resultaat te komen. Denk daarbij aan toppers op het vlak van copywriting, vertalingen, sociale media en meer. Laat het maken van je website maar aan ons ervaren team over.

Welke diensten kunnen we je naast webdesign nog aanbieden?

Bij Webit kun je terecht voor een heel ruim dienstenaanbod. Zo kun je (naast webdesign) beroep op ons doen als bureau voor:

 • Mooie websites op maat van jouw wensen en die van de onderneming
 • Webshops gericht op verkoop
 • Uiteenlopen SAAS-projecten
 • Webapplicaties met toegevoegde waarde

Maar ook op het vlak van design maken we het verschil. Een prachtig logo, een complete huisstijl of een uniek design voor je website? Wij zorgen ervoor!

Bieden jullie ook hosting voor websites en mailboxen?

Ook op het vlak van hosting en mailboxen laten we je niet in de kou staan. Via onze partner Combell regelen we graag jouw hosting op maat. Zo beschik je over een performant hostingpakket waardoor je website snel en altijd bereikbaar is.

Waarom werken jullie altijd op maat?

Onze webdesign-, webapplicatie- en webshopprojecten zijn àltijd op maat. Dat wil zeggen dat we geen kant-en-klare templates gebruiken die al door duizenden andere bedrijven gebruikt zijn. Op die manier garanderen we niet alleen een uniek resultaat maar zorgen we ook voor een betere performantie en sluiten we automatisch sneller aan bij de noden van je onderneming.

Webdesign trends in 2024

Webdesign is het ontwerpen van websites op het internet. Hieronder staan enkele webdesign trends:

1. Responsief

Responsive webdesign zorgt ervoor dat website zichzelf aanpassen aan het scherm. Enkele voordelen van responsive webdesign zijn:

2. Minimalistisch

Minimalistisch webdesign legt de focus op de content van de website. Enkele voordelen van minimalistisch webdesign zijn:

Nieuw webdesign uitbesteden aan professionals

Bij Webit werken we met een team professionele webdesigners en webdevelopers. Met Webit kiest u voor kwaliteit.

Webdesign in Wordpress laten maken?

Webit bouw uw nieuwe website in Wordpress. Dit open-source platform geeft vele mogelijkheden.

Webdevelopment & webdesign bureau in Antwerpen nodig?

Webit is gespecialiseerd in webdesign & webdevelopment. Webit is gevestigd op de Vlaamsekaai 11 in Antwerpen. Maak nu een afspraak voor kennismaking.

Vragen aan Webit

Kunnen jullie mijn website laten aansluiten bij mijn drukwerk?

Webit kan ervoor zorgen dat uw webdesign aansluit bij uw drukwerk.

Wat zijn de voordelen van Wordpress?

Webit bouwt websites in Wordpress. Het gebruik van Wordpress heeft voor u diverse voordelen:

Wat zijn de voordelen van een nieuwe website voor uw bedrijf?

Een nieuwe website geeft een professionele uitstraling.

Maken jullie de Wordpress websites op maat?

Webit werkt altijd altijd met maatwerk Wordpress websites. We gebruiken dus geen kanten-klare templates. Zo garanderen we een uniek resultaat dat volledig is afgestemd op uw wensen.

Maken jullie gebruik van responsive webdesign?

Webit bouwt altijd websites met responsive webdesign. Uw nieuwe website zal goed zichtbaar zijn op alle schermen, inclusief mobiel & tablet.

Van welke webstandaarden maken jullie gebruik voor webdesign?

Kunnen jullie ook ander grafisch ontwerp maken?

Webit kan naast webdesign ook ander grafisch ontwerpen voor uw bedrijf realiseren.

Wil je een nieuwe website laten maken? Wij bouwen jouw website geheel op maat volgens de specifieke wensen die je hebt. Ga de samenwerking met Webit aan en je hebt vlot een nieuwe website!

Stay connected

Nieuw project of een goed idee?

Webit houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!