J&V Services

J&V Services

DrukwerkLogo & BrandingWebdesignWordPress

J&V Services is een expertisekantoor dat zijn oorsprong kent in Rollend Materieel, maar geleidelijk is uitgegroeid tot een expertisekantoor met een zeer ruim aanbod met een grote passie voor oldtimers.

In het kort:

  • Informatieve website
  • Online fotodossier voor klanten
  • Uitgebreide FAQ module

Focus op het aanbod

Wanneer mensen een expertisekantoor zoeken, is het belangrijk dat ze meteen kunnen zien welk type expertises het bedrijf uitvoert. Om die reden kozen we voor een opvallend en overzichtelijke manier om dit weer te geven. Meer informatie over elke dienst is slechts één muisklik weg.

Fotodossier

Bereikbaarheid is een belangrijk aspect in de dienstverlening van J&V Services. Daarom voorzagen we een manier om 24/7 foto’s aan je dossier te kunnen toevoegen. J&V Services heeft vervolgens de mogelijkheid om alle inzendingen makkelijk en overzichtelijk te beheren.

Style matters

Voor we aan de slag gingen met de website hebben we eerst het logo van J&V Services een update gegeven. Hun logo was namelijk toe aan een update. Het oude logo werd vervangen door een nieuw logo. Ook zorgde we ervoor dat hun visitekaartjes dezelfde stijl kregen als het nieuwe logo en de nieuwe website.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2024 – Met gebouwd, door ons!