Online Marketing

E-mail Marketing

E-mail dood? Think again! E-mail marketing levert fantastische resultaten, op voorwaarde dat je je lead of klant op het juiste moment bereikt met de juiste inhoud. E-mail is het perfecte medium om de relatie met je klanten te onderhouden alsook om leads te verzamelen en verkoop te stimuleren. Zo kan je trouwe klanten belonen met promoties, bezoekers van je website stap voor stap begeleiden tot het aanvragen van een offerte en je doelgroep op de hoogte houden van nieuwe diensten of belangrijke informatie. Bovendien kan je de resultaten van een e-mailcampagne erg nauwkeurig volgen en zo je campagne telkens bijsturen.

E-mails met meerwaarde

Natuurlijk wil je vermijden dat je e-mails zomaar bij spam belanden, daarom moet je ervoor zorgen dat jouw berichtjes meerwaarde bieden voor de ontvanger. Ze moeten een antwoord bieden op de vragen of noden van je doelgroep en inspireren of informeren. Daarbij kan Webit je helpen. Webit begeleidt je bij alle stappen van het e-mailmarketingproces en gaat voor e-mailcampagnes met een hoge return on investment.

We helpen je in de eerste plaats bij het verzamelen van e-mailadressen. Want een database met de juiste contacten is natuurlijk een essentiële eerste stap. Verder bouwen we samen met jou aan gerichte e-mailcampagnes op maat van je doelgroep. We zorgen ervoor dat je leads en klanten je bericht met een glimlach ontvangen en dat ze de gewenste acties ondernemen.

Naast de juiste inhoud, zorgen we ook voor een mooie uitstraling van je e-mails. Een design dat past in de huisstijl en er prachtig uitziet op elk scherm is voor ons een must.