Den Medical - Webdesign Webit
Terug

Den Medical

WebdesignWordPress

Den Medical is een leverancier van RF-oplossingen van topkwaliteit, als een alternatief voor meer invasieve medische specialiteiten. Door expertise en kwaliteitsvolle diensten aan te bieden, valt Den Medical op in de medische gemeenschap in de Benelux, zowel voor de patiënten en hun artsen als voor de partners die ze vertegenwoordigen.

In het kort:

  • Informatieve website
  • One-page scroll
  • SVG integratie

Your wish is our command

Den Medical kwam met de vraag: “Kunnen jullie voor ons een website maken die rust en sfeer uitstraalt en die vooral anders is dan alle andere website?” Dit klonk als muziek in onze oren, want wij gaan namelijk geen enkele uitdaging uit de weg! 🙂

Daarom kozen we er voor om een one-page scroll website te maken. Hierbij navigeer je niet door middel van een menu, maar door middel van te scrollen. De website start met een video op de achtergrond die rust geeft en zorgt voor de juiste sfeer. Als je dan verder scrolt kom je op de volgende pagina’s die je meer informatie geven over de diensten en services van Den Medical.

SVG integratie

Omdat Den Medical verschillende hulpmiddelen voor verschillende delen van het lichaam aanbiedt, was het dus nodig om deze duidelijk voor te stellen. Daarom hebben we ervoor gekozen om te werken met een ‘skelet’ met triggerpoints. Op deze punten kan je dan klikken en dan krijg je de juiste behandeling voorgeschoteld. Voor het skelet hebben we gebruik gemaakt van een SVG, omdat deze de juiste proporties behoudt en je de punten juist kan plaatsen op het lichaam.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2021 – Met gebouwd, door ons!