De Ruyte uitvaartzorg - Webdesign Webit
Terug

De Ruyte uitvaartzorg

Logo & BrandingWebdesignWordPress

De Ruyte Uitvaartzorg is zoals de naam het al doet vermoeden een uitvaartcentrum. Ze handelen vanuit het respectvolle idee van voorzorg, zorg en nazorg. Op die manier krijgt u de ondersteuning die nodig is in ieder stadium van het serene afscheid.

In het kort:

  • Informatieve website
  • Webshop
  • In Memoriam

Bloemen bestellen

Een uitvaart is altijd een moeilijk moment. Mensen steken de nabestaande vaak graag een hart onder de riem. Op zo’n moment is er geen betere manier om dat te doen dan met bloemen. We hebben een heel simpele en gebruiksvriendelijke webshop ontwikkeld waarbij klanten in enkele stappen een boeket kunnen kopen voor een uitvaart. De Ruyte uitvaart zorgt voor de rest.

Snel en makkelijk condoleren

Voor de nabestaande is het belangrijk dat familie, vrienden en kennissen op de hoogte gebracht worden van het overlijden van hun geliefde. Mensen willen tegenwoordig ook graag online hun medeleven betuigen. Om aan die vraag te kunnen beantwoorden ontwikkelden we een online systeem om dit mogelijk te maken.

Logo update

De Ruyte Uitvaartzorg besloot met een andere slagzin door het leven te gaan. “Herinnering doet leven” klonk het. Om die boodschap kracht bij te zetten hielpen wij hen met het ontwerpen van een vernieuwd logo.

Ps: binnenkort krijgt hun website ook een update, benieuwd? Volg zeker onze social media.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2021 – Met gebouwd, door ons!