Camerich - Webdesign Webit
Terug

Camerich

WebdesignWordPress

Camerich is een gekende speler in het high-end segment voor allerhande meubels. Hun aanbod – met focus op kwaliteit – is ruim en varieert van sofa’s, tafels, kasten tot bedden. Het high-end, kwalitatief gevoel waar Camerich voor staat moest vanzelfsprekend doorgetrokken worden op hun nieuwe website.

In het kort:

  • Informatieve website
  • Sofa configurator
  • Store locator

Product configurators zijn hot ?

Mensen die producten in een premium segment winkelen, verwachten een gepaste gebruikservaring. Niet alleen de showroom is daarbij belangrijk, ook online willen ze kunnen zien wat de opties zijn. Om die reden ontwikkelden we een product configurator. Elke sofa kan bijgevolg in elke kleur èn in detail bekeken worden.

Online-offline balans

Een sofa test je graag even uit: zit hij goed? Voelt de stof goed aan? Die ervaring kan je uiteraard niet online simuleren. Om die reden hecht Camerich veel belang aan showrooms waar je die ervaring ook ècht kan beleven. Via hun website kan je dan ook zeer makkelijk de dichtstbijzijnde winkel vinden.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2021 – Met gebouwd, door ons!