Camerich

Designmeubelen

  • Development

  • Online Marketing

  • Webdesign

Camerich is een vaste waarde op vlak van designmeubelen. De uitgebreide showroom van de zaak straalt rust, kwaliteit en warmte uit. We ontwikkelden een website en advertenties die precies hetzelfde doen.

Bezoek website

Zetels en een website om van te dromen

Met zachte kleuren en mooie beelden creëerden we een website waarop je relaxed door de meubels kan browsen en tonnen inspiratie krijgt voor het inrichten van je huis. Ook kwamen we met dé oplossing voor mensen die hun gading niet vinden in de catalogus: onze developer bouwde een echte sofa-configurator. In drie eenvoudige stappen kunnen bezoekers van de website zo hun eigen droomzetel samenstellen.

Verder straalt de website het unieke aspect van Camerich uit: geen verzameling van meubels, maar een totaalconcept voor je inrichting. Ook werden er duidelijke call-to-actions geïntegreerd die mensen als vanzelf doorsturen naar de contactpagina.

Design advertenties

Het aantal contactaanvragen kreeg bovendien een enorme boost door onze AdWords-campagnes. Allereerst hebben we gefocust op de solden, waarbij we dankzij remarketing en prachtige banners mooie resultaten behaalden. Daarna bestond de uitdaging erin om zonder incentives als ‘korting’ en ‘solden’ eveneens een goedlopende AdWords-campagne op poten te stellen. Dankzij inventieve advertentieteksten die focussen op het kenmerkende design karakter van Camerich en een sterke strategie, slagen we ook daarin. 

De juiste uitstraling, ook in je mails

Wanneer een meubelzaak en een sauna de handen in elkaar slaan, kan dat niet anders dan een geniale actie zijn. Maar een promotie moet ook mooi ogen. Dankzij onze mailtemplates kreeg de campagne ‘Camerich meets Parein’ de luxueuze uitstraling die ze verdiende. Ook voor de promotie van het gratis interieuradvies kon Camerich op ons rekenen voor het ontwerpen van prachtige banners op maat van Facebook.