Arenberg Auctions

Veilinghuis

  • Development

  • Webdesign

Webit lanceerde de website voor Arenberg Auctions, een recente fusie tussen de 2 toonaangevende veilinghuizen Henri Godts en The Romantic Agony. Jaarlijks organiseren ze een vijftal tijdelijke online veilingen met een grote reeks producten in de catalogus. Om tot het meest gebruiksvriendelijke, maar ook meest performante resultaat te komen combineerden we Laravel voor zijn kracht en efficiënte met WordPress voor zijn gebruiksgemak.

Integratie Filemaker

Om te voorkomen dat de klant heel veel tijd verliest met het ingeven van de catalogi van de veilingen is er een Filemaker-synchronisatie voorzien. Hierdoor komt alle data vanuit hun systemen rechtstreeks op de website terecht. De data uit Filemaker wordt opgehaald aan de hand van een op maat gemaakt Laravel framework. Zo kan de klant alles centraal blijven beheren in Filemaker.

Integratie WordPress

Aangezien de klant de content van hun website zelf wilde beheren en ze reeds vertrouwd waren met Wordpress hebben we er voor gekozen om een deel van de website in WordPress te maken. Dit is een gebruiksvriendelijk content management systeem waarmee ze zelf de inhoud van de website kunnen beheren.