Arenberg Auctions - Webdesign Webit
Terug

Arenberg Auctions

Software koppelingen (API)WebapplicatiesWordPress

Na een fusie tussen veilinghuizen Henri Godts en The Romantic Agony werd Arenberg Auctions geboren. Jaarlijks organiseren ze een vijftal veilingen met een groot aantal producten in de catalogus. Net om die grote catalogus en bijhorende biedingen te kunnen beheren, waren ze op zoek naar een performant systeem om dit allemaal te organiseren.

In hert kort:

  • Combinatie WordPress en Laravel
  • Online bieden
  • Softwarekoppeling met Filemaker

The best of both worlds

Jaja, je leest het goed, voor Arenberg Auction hebben we ervoor gekozen om een WordPress website te combineren met een webapplicatie. We hebben de overgang van de website en applicatie zo gemaakt dat je niet ziet dat je van het ene op het andere moment op een hele andere website zit, Magic!

De WordPress website wordt gebruikt voor de informatieve pagina’s die aanpasbaar zijn door de klant zelf. De applicatie daarentegen wordt gebruikt voor de catalogus waar je live biedingen kan plaatsen. Deze biedingen worden bijgehouden in je account en kan je altijd zelf bewerken of verwijderen.

Software koppeling met Filemaker

Als je dacht dat de klant al de items van de catalogus een voor een heeft moeten invoeren in ons systeem, dan heb je het mis. We hebben ervoor gezorgd dat alle data van één centrale plek komt. Zo hebben we een koppeling gemaakt met Filemaker, waar zij hun bestanden en informatie beheren. Zo kan de data getoond worden op onze applicatie en kunnen zij gewoon verder werken in hun vertrouwde omgeving. Dus alle biedingen die binnenkomen, zien zij gewoon in hun Filemaker komen. Andersom werkt dit natuurlijk ook, als zij een bestand toevoegen of informatie wijzigen, komt dit automatisch in de applicatie.

Like what you see?

Zoals je kan zien gingen er veel tevreden klanten je voor. Contacteer ons vrijblijvend om je noden en wensen te bespreken. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

Contacteer ons
©

Webdesign

Webit 2021 – Met gebouwd, door ons!